Sztárok luxusautóit javította, milliókkal a zsebében járt a vélhetően elrabolt maglódi vállalkozó, aki Afganisztánt is megjárta

2019. május 20., 10:06

Szerző:

Tíz napja tűnt el szinte nyom nélkül a Pest megyei Maglódról egy luxuskocsik felújításával foglalkozó vállalkozó. Az ötvenéves Pintér Gyula kedvenc vizslájával indult útnak fekete Hummerjével. A Monori Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése, vagyis emberrablás miatt indított nyomozást a férfi eltűnése miatt. Már a szlovák hatóságok is bekapcsolódtak az ügybe, ugyanis a férfi Répa nevű kutyáját a szlovákiai Léva közelében találták meg.

Bors úgy tudja, hogy a sztárvilágban is jól ismerték az eltűnt Gyulát. Sok híresség szereltette ott luxusgépét. Tévés sztárok, sportolók, celebek egyaránt az ügyfélkörébe tartoztak. A férfit mindenki kedves emberként jellemezte, de a nevüket ennek ellenére nem szerették volna adni cikkünkhöz.

A bulvárlap  szerint az egykor Afganisztánt is megjárt szerelőt környezetében kivétel nélkül keménykötésű embernek írták le. – Húsz emberrel is simán elbírna, jó fizikai állóképességű srác. Ha egy klasszikus emberrablást nézünk, nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen embert leüssenek és betuszkoljanak egy autóba – magyarázta a férfi egyik ismerőse.

Az eddigi információk szerint Pintér Gyula a szerelőruhájában pattant kocsiba, és feltehetően Szlovákiába hajtott, ahonnan Répa kutya előkerült. Hatalmas terepjárója onnan rejtélyes módon jutott vissza maglódi műhelyébe, amit vasárnap a Bors is láthatott: a rendőrök már átvizsgálták a kocsit, nem tudni, mit találtak benne. Bal első kereke előtt tégla állt, talán a fékrendszerével gond lehetett.

Gyulát kedves, jóindulatú embernek írták le, egyetlen haragosáról tudtak csak beszámolni: egy szlovák illetőről, akinek van fegyverviselési engedélye. – Gyula úgy nem indult útnak, hogy ne lett volna nála pénz, hiszen nagy értékű autókkal foglalkozott, olykor milliók is voltak a zsebében. Ezt bárki megneszelhette.