Lövöldözés tört ki Ráckevén, többen megsérültek

2019. augusztus 29., 20:10

Szerző:

Blikk írja, hogy csütörtök este lövöldözés tört ki Ráckevén. két vitázó társaság esetet egymásnak, az incidensnek több sérültje is van, a lőfegyverek mellett kések és más szúró- vágó eszközök is előkerültek. A mentők, egy mentőhelikopter és több rendőri egység mellett a TEK is kivonult a helyszínre. A TEK azután érkezett, hogy a helyi rendőrök nem bírtak a két társasággal a Pokolhegy nevű városrészben. Az Index szerint a Bercsényi utcáról van szó.

A 168 Óra kérdésére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy Ráckevén lövöldözés történt, de részleteket egyelőre nem árult el az incidensről.

Az Origo úgy tudja, hogy három súlyos sérült van, akik közül az egyiket vasvillával sebesítették meg.

 

 

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.