Lövöldözés tört ki Érden egy benzinkútnál két társaság között csütörtök este, egy 50 éves férfi meghalt

2020. július 31., 05:59

Szerző:

A rendőrség tájékoztatása szerint 2020. július 30-án 20 óra körül Érd, Iparos úton két több fős társaság összeszólalkozott. A vita tettlegességig fajult, egy 50 éves férfi meghalt, több sérültet a mentők kórházba vittek. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a körülmények tisztázását.

Az Origo úgy értesült, hogy a két társaság egy benzinkúton balhézott össze, majd kést és pisztolyt rántottak. A portál szerint a lövöldözés közben négyen megsérültek. Az 50 éves férfit még kórházba tudták szállítani, de az életét nem tudták megmenteni.

A Blikk arról számolt be, hogy a helyiek és a rokonok elmondása szerint Enyingről jött fel Érdre egy csapat felfegyverkezve, több autóval, hogy egy korábbi szóváltást rendezzen egy másik társasággal.

A portál úgy értesült, hogy először egy másik benzinkúton verekedtek, majd autóba pattantak, és üldözni kezdték egymást. Amikor az egyik csapat utolérte a másikat, kiszálltak az autóból, majd rárontottak a másik kocsiban ülőkre, elkezdték őket szurkálni és kitépni a járműből.