Los Angelesben temeti el férje hamvainak egy részét Vajna Tímea

2019. február 7., 10:21

Szerző:

Vajna Tímea Magyarország mellett az Egyesült Államokban is örök nyugalmat szeretne biztosítani a férjének. Andy Vajna fiát és a szüleit is Los Angelesben temették el, így arra is vágyott, hogy a szerettei mellett, a Westwood Village sírkertben leljen végső nyugalomra. Az özvegy a szívén viseli a producer kívánságát, így Vajna földi maradványainak egy része a család mellé kerül majd, lehetőséget biztosítva arra, hogy amerikai barátai is elbúcsúzzanak tőle.

A Hot! magazin informátora szerint Vajna Tímea személyesen viszi ki férje urnáját Los Angelesbe a február közepére tervezett búcsúztatóra, amelynek szervezésében férje kinti cégeinek alkalmazottai segítenek. A temetésre Antonio Banderason kívül rengeteg sztárt várnak.

Andy Vajna január 20-án halt meg, Budapesten, a Fiumei úti sírkertben állami szertartás keretében temették el január utolsó napján. 

(Blikk nyomán)

15:24

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.