Lopott ékszerekkel kitömve futott a lakók elől Győrben Aurél

2020. augusztus 31., 07:42

Szerző:

Vasárnap jelentették a rendőrségnek, hogy Győrben, a Török Ignác utca egy családi házába besurrant férfit zavartak meg a lakók. A tolvaj a zsákmányával a helyszínről elfutott.

A járőrök az Erfurti utcában érték utol és vonták igazoltatás alá a feltételezett elkövetőt. A rendőrök átvizsgálták a 29 éves győri lakos ruházatát, amelynek során megtalálták a házból ellopott ékszereket, órákat, készpénzt és kulcsokat.

Az egyenruhások K. Aurélt elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – közölte a Police.hu.

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.