Leszorította egy busz Liu Shaolin Sándor olimpiai bajnokot és társait a Margitszigeten, hatalmasat estek a versenyzők

2020. június 10., 15:46

Szerző:

„Amikor elüt egy busz…” felirattal tett ki videót az Instagram-oldalára Liu Shaolin Sándor gyorskorcsolyázó. Az egyik felvételen egy busz, egy mentőautó és helyszínelő rendőrök látszanak, a másikon pedig a busz rendőrökkel körülvéve – írja a hvg.hu.

A videó itt tekinthető meg.

 

 

A Blikk először azt írta, hogy hogy egy busz egy fűnyíró traktorral ütközött össze, ekkor sérült meg az egyik Liu- testvér, akinek valószínűleg eltört a karja.

Időközben megjelent a Facebookon a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség közleménye, amely szerint a versenyzők egymás után, az út szélén szabályosan haladtak a szigeten, amikor velük szemben előzésbe kezdett egy busz, leszorítva ezzel a short trackeseket az útról. A baleset során Liu Shaolin Sándor, Jászapáti Petra, Krueger Cole és Oláh Bence is bukott – előbbi kettő elég nagyot, így rájuk még vizsgálatok is vártak a Sportkórházban.

De lényegében mindenki jól van:

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.