Letartóztathattak egy férfit a másfél hónapja eltűnt maglódi vállalkozó ügyében

2019. június 19., 09:59

Szerző:

Letartóztathattak egy férfit az eltűnt maglódi vállalkozó ügyében - írja a Bors. A lap szerint az 52 éves férfit május végén vették őrizetbe a luxusautó-szerelő, Pintér Gyula eltűnésével összefüggésben, a jelek pedig arra mutatnak, hogy ezt a személyt azóta le is tartóztatták.

Pintér Gyula az autójával és a kutyájával együtt tűnt el. A vizslát Szlovákiában megtalálták és valahogyan a kocsi is visszakerült a vállalkozó udvarára.

A Bors szerint Pintér Gyula Gyömrőhöz közeli műhelyébe rendszeresen bejárt egy férfi. Úgy tudják, így volt ez a vállalkozó eltűnésének napján, május 10-én is. L. aznap biciklivel érkezett a műhelyhez, távozása után pár perccel pedig Pintér Gyula a műhely előtt parkoló Hummerjébe tette a kutyáját, majd elhajtott, azóta pedig senki sem látta. A Bors úgy tudja, hogy Pintér Gyula az eltűnése előtti éjszakán egyórás telefonbeszélgetést is folytatott a másnap a műhelyénél megjelenő férfivel.

Bár a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a folyamatban lévő nyomozás miatt nem kommentálta, a lap a környékbeliektől úgy tudja, az 52 éves L.-t vették őrizetbe. A férfinek van a közelben egy tanyája, amelyet rendőrségi zár alá helyeztek. A férfi megtagadta a hazugságvizsgálatot és egy hozzá köthető helyen azonosítani tudták Pintér Gyula kutyájának DNS-maradványait. L.-t május vége óta nem látták a tanyájánál.