Letartóztatták az anyát, aki Kunmadarason agyonverte a tízhónapos kislányát

2019. augusztus 17., 17:16

Szerző:

Elrendelték letartóztatását annak a nőnek, aki Kunmadarason úgy bántalmazta a tízhónapos gyermekét, hogy a kislány belehalt a sérüléseibe – írja a police.hu.

A 21 éves T. Paula 2019. augusztus 4-én egy kunmadarasi családi házban verte meg kislányát, aki négy nappal később a kórházban belehalt sérüléseibe. A nyomozók a nőt először tanúként, később már gyanúsítottként hallgatták ki.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az illetékes bíróság 2019. augusztus 17-én elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Fotó: police.hu

24.hu arról számol be, hogy a kényszerintézkedésről szóló tárgyalást a debreceni kórházban tartották. A portál információi szerint

a fiatal nő magával is végezni akart a kislány halála után.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség azt nyilatkozta a portálnak, hogy a nő letartóztatását a szökés, elrejtőzés és a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélye miatt rendelte el a nyomozási bíró.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.