Nyilvánosság elé állt az MSZP-s Molnár Zsolt, szerinte őt zsarolta meg Az angyal ügyvédje

2019. december 9., 07:48

Szerző:

Nem egy Borkai Zsoltéhoz hasonló ügyről, hanem egy mocskos zsarolási ügyről van szó – állt a nyilvánosság elé Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója hétfő reggel az ATV Start című műsorában azután, hogy egy Angyal Ügyvédje néven jelentkező blog megszellőztette, bizonyítékai vannak, hogy egy ellenzéki párt politikusai kokainnal és fiatal prostituáltakkal szórakoztak egy budapesti, Szinyei Merse Pál utcai ház lakásában. Molnár Zsolt azt mondta, a blog vádjaival ellentétben neki nincs a eltitkolt vagyona, a vagyonnyilatkozatában nem szereplő lakása, nem fogyasztott kábítószert és soha nem vett részt orgiákon. Ígérete szerinat a stúdióból a rendőrségre megy feljelentést tenni, mert név szerint tudja,a ki akarja megzsarolni.

Molnár Zsolt nem nevezte meg azt a személyt, aki zsarolná, csak annyit árult el, hogy részt vett az MSZP kampányában, újságírónak tartja magát, és keveredett már büntetőeljárásba. Több millió forintot követelt tőle. – Ezt a mocskos játszmát ma le kell zárni. Tegye meg, hogy nem vár január elsejéig! Tegye le a bizonyítékokat, a dokumentumokat, ne várjon! - jelentette ki Molnár. Zsolt. Az ATV műsorvezetőjének átadott egy borítékot, benne egy lapon a zsaroló nevével., a kérdésre pedig, hogy a zsarolásnak van-e köze Németh Gáborhoz, az Egyenlítő blog volt szerkesztőjéhez, az MSZP-s politikus  úgy válaszolt, ezt nem tudja cáfolni.

Az Angyal Ügyvédje történetében szerepel egy polgármester is, akinek a kilétéről Molnár Zsolt szintén nem beszélt, csak annyit mondott, egy fiatal, most megválasztott politikusról van szó. Aki zsarolni akarja, kreált egy történetet, a polgármester említésével akarta hitelesíteni – fűzte hozzá.

„Nincs közöm a bloghoz, azaz de, olvastam” – válaszolta az Index megkeresésére Németh Gábor, az egykori Egyenlítő blog alapítója, akit Molnár az ATV élő műsorában ugyan nem nevezett néven, de körbeírt, mint a zsarolóját.

Németh az Indexnek azt állította, hogy Molnár Zsolt embere az elmúlt időszakban három állásajánlatot tett neki, ebből kettőnek írásos nyoma van. „Ezeket visszautasítottam azzal, hogy nincs az a pénz, amiért nekik dolgozzak újra. Közben megjelentek cikkeim a régi-új blogomon is. Nyilván emiatt próbál az én hátamon kimászni a saját problémái gödréből. De ez minden, csak nem zsarolás” – mondta a portálnak Németh Gábor.

„Vele csak annyit cseteltünk, hogy nem tudok neki dolgozni. És nem is akarok. Kérjék, hogy mutassa meg a cseteléseinket, de eredetiben!” – felelte arra a kérdésre, hogy beszélt-e az utóbbi időben Molnár Zsolttal.

 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.