Izgalmas nyúlvadászatra ment Lázár János

2019. december 22., 09:50

Szerző:

A volt Miniszterelnökséget vezető miniszter, jelenleg egyszerű Horthy-imádó fideszes parlamenti képviselő vasárnap reggel tette ki a következő bejegyzést a Facebook-oldalára.

Bár vadászattal – állatok legyilkolásával – hivalkodni így 2019 vége felé elég ostoba dolog, Lázár János közismerten szereti, 2014-ben Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceget is meghívta a Fejér megyei Soponyán tartott vadászatra, amelyen 913 fácánt lőttek ki. És persze szenvedélyes vadász a domesztikált svéd rénszarvasok réme, Semjén Zsolt is, akinek az egyik nagy vágya, hogy egyszer valaki meghívja egy jegesmedve-vadászatra. Az Orbán-kormány tagjainak a vadászszenvedélyéről ebben a 2017-es cikkünkben írtunk részletesen.

 

 

 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.