Lázár János nem fizetne a kétballábas focistáknak és a rossz csapatoknak - Videóval

Vékony jégen jár a volt miniszter, ha a futballba ölt milliárdokat kéri számon Orbán Viktor országában.

2018. szeptember 13., 12:22

Szerző:

Az országos politikából kiszállva egyre felszabadultabban nyilatkozik a Miniszterelnökséget vezető volt miniszter, Lázár János, aki a Facebook-oldalán megosztott rövid videókkal igyekszik bizonyítani: a Fidesz "mezei" országgyűlési képviselőjeként is komolyan veszi munkáját Csongrád megyei választókörzetében.

Az alábbi videóban Földdeákon beszélget a helyiekkel egy műfüves futballpálya mellett arról, hogy hamarosan egy sportcsarnok épül a közelben 700 millió forintból az iskolások és a falu sportbarátai számára. Az érdekesség azonban nem ebben, hanem a videó 1 perc 22 másodpercénél kezdődő őszintének tűnő lázári mondatban rejlik.

A tény, hogy Lázár János a magyar futball alapjait – vagyis az eredményelvárások nélkül, nyakló nélkül a klubokhoz öntött közpénzmilliárdokat – kérdőjelezi meg, nem tudni, hogy mi célt szolgál. A képviselő azért megemlíti azt is, hogy a futballutánpótlás viszont fontos, hiszen a faluban sok gyerek focizik, emiatt talán mégsem olyan szigorú az ítélete. De kritikus mondataival biztosan nem kerül vissza Orbán Viktor kegyeibe, bár a jövőben miniszterelnöki biztosként védhet meg minket a dohányzástól.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.