Lassan mindenkinek elmegy az esze: Bagodon a nyílt utcán tombolt a dühös férfi, kerékpárral gázolt, buszmegállót vert szét

2020. március 22., 12:37

Szerző:

Egy 24 éves zalaegerszegi férfi 2020. március 21-én 14 órakor Bagodon, egy buszmegállóban szóváltást követően meglökött egy férfit, aki nekiesett a buszváró ablakának, amely kitörött, de a férfi nem sérült meg.

Ezután a garázda biciklire szállt, és egy közeli gyalogúton haladva nekihajtott egy gyalogosnak, akivel korábban nézeteltérése volt.

Az ütközés miatt a járókelő a földre esett, ekkor a magáról megfeledkezett férfi többször megrúgta és megütötte az arcán. A bántalmazás következtében a megvert férfi nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, arccsontja és sarokcsontja is eltörött.

A megyeszékhelyi rendőrök rövid időn belül azonosították a garázdát, akit 25 perccel a bejelentést követően már lakásán vártak, amikor hazaért. A támadót elfogták, majd előállítottak a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, a férfi a cselekmények elkövetését elismerte.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.