Akkor fotózták le a híres jachtot, amikor a NER repülőgépe is ott járt

Brač szigetén fotózták le Szíjj László híres jachtját, akkor járt ott a NER repülőgépe is.

2020. augusztus 24., 22:28

Szerző:

Vasárnap  Brač szigetén, Pučišća kikötőjében látta a Lady MRD luxusjachtot az Átlátszó egyik olvasója. Ez az a hajó - tulajdonosa Szíjj László, állami megrendelésekből meggazdagodott építési vállalkozó -, amelynek fedélzetén egy hete  lefotózta a lap Szijjártó Péter külügyminisztert, miközben a Facebookon irodai képeket posztolt. 

24.hu cikke szerint a hétvégén ugyanezen a horvát szigeten járt az OE-LEM lajstromjelű luxusrepülőgép is: a Bombardier az utóbbi napokban folyamatosan tengerparti városokba repült a ferihegyi reptérről.

Augusztus 23-án Ciprus után Brač szigete, majd Franciaország, Nizza következett, és a Bombardier még aznap este hazatért Ferihegyre. Augusztus 24-én hétfőn is  Brač szigetére ment, ahonnan még délelőtt visszaérkezett Budapestre.

 

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.