Eltűnt otthonából Magdi, a kőgazdag balotaszallási kutyagyilkos, a falusiak szerint a népharag elől bujkál valahol

2019. augusztus 8., 08:21

Szerző:

Valóságos zarándokhellyé vált a balotaszállási kutyakínzó tanyája, ahol rendszeresen fordulnak meg a rendőrök és a kíváncsiskodók is – írja a Blikk, amelynek munkatársa a faluban járt, de a kegyetlen nőt nem találta. Mások sem tudják, hol lehet. 

„Mindenki jól ismeri a faluban, de nem szeretünk vele beszélgetni. Amit mindenki látott tőle a videóban, az az agresszivitás tényleg az ő alapstílusa" – mesélte a lapnak kezdte egy helybeli asszony, aki szerint igazi zarándokhely lett a tanya.

A 68 éves nő arról híresült el, hogy az autója mögé kötötte a kutyáját, amely elszökött tőle, miután megijedt egy vihartól. 15 kilométeren át vonszolta az ebet, amely borzalmas kínok között pusztult el.  Az asszony közölte, hogy korábban a lovával is így bánt.

„Keményen bánik az emberekkel és az állatokkal is, de amit most csinált, az még minket is elborzasztott" – tette hozzá a nő.

A nagy jómódban élő asszonyt hiába kereste a Blikk munkatársa a hatalmas gazdaságban, a porta üresen állt, csupán néhány szárnyas jószág, egy macska és egy félénk kis fekete puli jelezte, hogy általában van élet a telken. A környéken azonban rendőrök és polgárőrök is többször megfordultak.

„Persze, hogy fel-alá járnak a zsaruk.

Bárki szívesen megcsinálná a Magdival azt, amit azzal a szerencsétlen kutyával tett, ettől próbálják megvédeni"

– jegyezte meg egy másik falibeli asszony.

 

19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.