Vascsővel verte a kutyáját egy idős férfi Polgáron, gyorsan el is kobozták tőle a szerencsétlen ebet

2020. május 16., 11:00

Szerző:

Vascsővel verte a kutyáját egy idős férfi Polgáron, gyorsan el is kobozták tőle a szerencsétlen ebet

A polgári rendőröknek április 26-án, olyan információ jutott a tudomására, hogy egy helyi férfi rendszeresen veri kutyáját. A nyomozók a helyszínen meghallgatták az idős férfit, aki már akkor beismerte, hogy valóban többször bántalmazta kutyáját. A rendőrök állatorvost hívtak, aki megvizsgálta az ebet, és megállapította, hogy

a kutya testén több ütésből származó sérülés van.

Íme a bántalmazott eb:

Fotó: police.hu

Az ebet egy állatvédő egyesület magához vette és befogadta.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy azért bántotta a kutyát, mert a frissen kiteregetett ruháit rendszeresen leszedte a szárítóról.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság állatkínzás megalapozott gyanújával nyomozott a férfi ellen, ügy iratait átadta az ügyészségnek – jelentette a police.hu.

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.