Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt felelhet a kunágotai lakástűzben meghalt gyerek anyja

2019. október 10. 13:43 - szerző: 168 Óra

Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoznak a kunágotai lakástűzben meghalt 2 éves kisfiú ügyében - közölte a 24.hu megkeresésére a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya, amikor arról érdeklődtek, hogy felmerült-e annak az anyának a felelőssége, aki a gyerekét vesztette el a lakástűzben.

A Bors korábban azt írta, hogy az ötgyermekes családból csak a két legkisebb gyerek volt otthon a tragédia idején. A három nagyobbik iskolában volt, az anya pedig elszaladt a napközibe ebédért.

Fotó: police.hu

„Amikor bementem a házba, már lángoltak a bútorok, az alvó gyermek szobája is megtelt füsttel. A testvére a kiskutyáikért is nagyon aggódott. Be akart jönni, de nem en­gedtem. A redőnyt feltéptem, hogy lássak valamit” - mondta a lapnak az egyik szomszéd. Közben hazaérkezett a gyerekek anyja is, aki rögtön kikapta az alvó kisfiút az ágyból. Mivel a nő rosszul lett, a helyszínre érkező védőnő és a nyugdíjas szomszéd kezdte meg a gyerek újraélesztését, de már nem lehetett segíteni rajta.