Kulka János állítja, már csak 20 százaléka régi önmagának, és csak reméli, hogy egyszer még úgy élhet, mint régen

2020. január 24., 08:58

Szerző:

Csak a Trojka társulatban vállal apróbb szerepeket a 2016-ban sztrókon áteső Kulka János. Az azóta is beszédzavarral küzdő színész a Best magazinnak adott interjúban azt mondta, jelenleg mindössze alig 10, vagy maximum 20 százaléka a „régi Kulkának”, és hamar elfárad.

Sok mindent elfelejtett, például a recepteket. Noha korábban imádott főzni, ma már csak a csirkerpörköltre emlékszik, piacra járni pedig már egyáltalán nem szeret, mert ott sok ember van.

„Zavarban vagyok attól, hogy néznek. Látom magam kívülről. Bicegek, hülye vagyok. És zavar" – mondta. Bár nemrég megkeresték, hogy ismét ő legyen John Malkovich magyar hangja, nem vállal már szinkronizálást sem.

Filmet azonban fog forgatni, és azt mondta,

nemrég például jó érzés volt filmen meghalni.

A Szomszédokba viszont már nem akart visszatérni. Arra a kérdésre, hogy élhet-e, beszélhet-e még ugyanúgy, mint korábban, Kulka János csak annyit mondott: „inkább csak remélem".

(A hvg.hu nyomán)

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.