Nem először vett fel titokban zuhanyzó nőket az a villanyszerelő, aki lebukott a Balaton Sound alatt

2019. december 6. 08:37 - szerző: 168 Óra

A Kaposvári Járási Ügyészség tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat egy budapesti férfi ellen, aki fiatal nőkről engedély nélkül készített videófelvételeket - írja a 24.hu

A 41 éves vádlott villanyszerelőként dolgozott Zamárdiban a Balaton Sound fesztivál idején. Szállása nem messze volt attól a tábortól, ahol a fesztiválon dolgozók laktak, így meg tudta figyelni, hogy az ott elhelyezett lányok mikor hsználják a különálló épületben lévő közös női zuhanyzót.

2019 júliusában egyik éjszaka a zuhanyzó épület vécéjében rejtőzködött, majd amikor hallotta, hogy mozgás van, felállt az egyik vécé csészére és a válaszfalon átnézve telefonjával titokban videózni kezdett egy tusoló nőt, aki azonban észrevette őt és rákiabált, ezért a férfi sietősen távozott.

A férfi ezután sem hagyta abba a kukkolást és a videózást, mert még aznap éjjel visszament a vizes blokkba és egy másik zuhanyzó nőt is levideózott, aki ugyancsak tetten érte.

A férfi nem először vett fel titokban tusoló nőket, mivel laptopján a rendőrök további videót találtak.

Az ügyészség a vádlottal szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.