Túl gyorsan tolta a lopott kukát, ez buktatta le a jászapáti Józsefet, akit ráadásul köröztek is

2020. január 4., 19:35

Szerző:

A körzeti megbízottak szolgálati telefonjára január 3-án 20 óra körül érkezett a bejelentés, ami szerint Jászapáti egyik utcáján egy férfi sietősen megy egy kukával. A rendőrök intézkedtek a jászapáti lakossal szemben, amely során a 47 éves férfi elismerte, hogy a hulladéktárolót az egyik ingatlan udvaráról tulajdonította el - írja a rendőrség

A rendőrök az ellenőrzés közben azt is megállapították, hogy a tolvajt szabálysértési pénzbírság meg nem fizetése miatt körözik. A jogsértőt előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. Az ellopott kukát visszaadták jogos tulajdonosának. 

A nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást B. József ellen.

Fotó: police.hu

18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.