Kubatov az ellenzéki összefogásról: számukra a hatalom a lényeg, szélsőbaltól az antiszemitákig

2019. október 17. 12:39 - szerző: 168 Óra

„Senkinek ne legyen kétsége: mi itt maradunk, és továbbra is szolgálni fogjuk a várost és a szegedieket. Az én számításaim szerint nagyjából 40-45 ezer jobboldali értékeket valló választó él a csongrádi megyeszékhelyen. Nekünk az a dolgunk, hogy mindenkit meggyőzzünk arról, hogy képesek vagyunk egy lendületes, fejlődő várost építeni, ami akár régióközpont is lehet” - fejtette ki a kormánypárti Délmagyarnak adott interjújában Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke.

Kubatov szerint Botkát ezzel szemben csak a hatalom és a pozíció érdekli, számára az az első. „A kérdés másik részéről pedig az a véleményem, hogy az ellenzéki összefogás vagy a nász mézeshetei gyorsan elmúlnak majd és eljön az osztozkodás ideje. Ugye senki nem gondolja, hogy ez simán, harcok és viták nélkül, csendben fog zajlani?” - vetette fel a kérdést.

 

„Számukra a hatalom a lényeg, szélsőbaltól az antiszemitákig. Szegedről is halljuk, hogy számtalan alpolgármester és rengeteg tanácsnok lesz Botka alatt a jövőben” – tette hozzá a vélhetően nagyon szomorú és csalódott pártigazgató.