Kövér szerint is világos, hogy Soros akarja megbuktatni Ficót

2018. március 13. 10:30 - szerző: 168 Óra

Nem elképzelhető, hanem biztos – válaszolta Kövér László az EchoTV Napi aktuális című műsorában arra a kérdésre, hogy szerinte igaz-e amit Robert Fico szlovák kormányfő állít: Soros György destabilizálni akarja az országot. 

„Pillanatok alatt megteltek külföldi aktivistákkal a pozsonyi szállodák. Hirtelen előkerültek az előrenyomtatott kitűzök, tehát egy olyan szervezettségről árulkodik mindaz, ami a szlovákiai városok utcái zajlik, amit már mi is megtapasztalhattunk" – mondta a házelnök, aki szerinte létezik egy forgatókönyv szerint zajló destrukció, ami csak ürügyeket keres.

Tudniillik: ha a nem létező internetadó az ürügy Magyarországon, akkor arra próbálnak egy tömeget rászervezni, hogy elégedetlenséget szítson. Ha egy valós tragédia, akkor arra.

Kövér szerint nagy erők mozognak a háttérben: Soros György – írja a 444.

A szabadon gondolkodó többség persze pontosan tudja, hogy ez ordas baromság. A napokban Több jeles szlovákiai magyar értelmiségi is jelezte: rossz nyomon jár, aki mással próbálja magyarázni a Jan Kuciak újságaró meggyilkolása miatt kitört vihart, mint a feneketlen korrupcióval. „A magyar új-jobboldali értelmiség részéről nem bátorság sorosozni ebben a helyzetben, hanem gyávaság, figyelemelterelés” – írta Orbán minapi verbális ámokfutására reagálva  tegnap Kollai István, a Pozsonyi Magyar Kulturális Intézet korábbi igazgatója.