Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Borkai Zsolt Maldív-szigeteki bankokban tárolt vagyonáról ír az anonim blogger

2019. október 10. 13:18 - szerző: 168 Óra

újabb anyaggal állt elő a Borkai Zsoltról szivárogtató anonim blogger. A magát az ördög ügyvédjének nevező szerző újabb bejegyzésében azt állítja, hogy a győri fideszes polgármester nem pusztán a búvárkodás kedvéért járt a Maldív-szigetekre üzlettársaival és feleségével, hanem ott tartották a korrupcióból származó vagyont.

„Legalább két bankban tartja Borkai a korrupcióból származó vagyonát, és ott van még annak az offshore cégnek is a bankszámlája, amivel a győri földügyletet varázsolták meg”

– írta a blogger. Hozzátette azt is, hogy a bankot a Maldív-szigeten nem ő, hanem Rákosfalvy Zoltán ügyvéd intézte.

A szerző szerint az is segítette az ügyletet, hogy Borkai Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság volt elnökeként diplomata útlevéllel rendelkezett, így gond nélkül juttatta fel a repülőgépre a bőröndnyi készpénzt. Oda ugyanis nemzetközi járattal utaztak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

A bejegyzés szerint a társaság első útja mindig a bankokhoz vezetett, aztán hidroplánt béreltek, és azzal repkedtek a szigetek között.

Az Audi 41 milliárd forintból bővíti győri központját
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd