Hadházy nem kímélte Müller Cecíliát 

Az országos tiszti főorvos nem közölt a napi adatokat kórházakra lebontva, ezzel háborította fel a képviselőt.

2020. október 29., 17:57

Szerző:

“Müller Cecíliának volt arca azt hazudni egy országgyűlési képviselőnek, hogy fogalma sincs róla, hogy egy adott napon melyik kórházban hány koronás beteget kezelnek és hányan halnak meg”- írta ki a Facebookra Hadházy Ákos. Az országgyűlési képviselő azon háborodott fel, hogy a tisztifőorvos nem adta ki Hadházy a kérésére a napi adatokat -kórházanként- a betegek és a halottak számát illetően. A képviselő úgy látja, hogy ennek indoklása “ egészen nyakatekert és légből kapott”.

Hadházy kitért arra, hogy Müller Cecília elismerte, hogy adatközlési hiba történt annál a női elhunytnál, akinél prosztatamegnagyobbodást soroltak fel az alapbetegségei között. 

A teljes poszt itt olvasható.

 

 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.