Kórházlátogatásra hívja a szuper kórházi ellátásban részesült Nagy Ferót a DK

2019. február 7., 12:24

Szerző:

Átfogó fővárosi kórházlátogatásra, invitálja Nagy Ferót a Demokratikus Koalíció, miután a zenész a Facebook-oldalán azt üzente a magyarságnak, hogy annyira szuper ellátást kapott egy siófoki kórházban (és annyira tündér volt az altatóorvos), hogy aki még egyszer hülyeségeket ír az egészségügyi ellátásról azt

nyakon vágja, de komolyan.

Fotó: Facebook/Nagy Feró

DK azt javasolja, hogy a közös látogatás keretében „beszéljenek együtt együtt azokkal, akik fél-egy napot várnak a sürgősségin, azokkal, akiket azért nem műtenek meg, mert nincs a kórházban altatóorvos, azokkal, akiket azért nem vesznek át a mentősöktől, mert nincs elég kórházi ágy, azokkal, akik azért nem kapnak gyógyszert a kórházban, mert nem vittek magukkal, azokkal,

akiknek patkányokkal, szennyvízzel vagy leszakadó mennyezetekkel kellett dacolniuk a kórházban.

És Feró „mondja a szemükbe, hogy szerinte nekik nem jobb ellátás, hanem nyakon vágás jár". A DK szerint nem árt, ha a zenész hoz magával egy testőrt is.

17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.