A lerobbant kórterem miatt kiborult covidos beteg szerint Orbán elsírná magát

Felváltva sírják el magukat a betegtársaival, szerintük embertelenek a körülmények.

2020. szeptember 24., 21:19

Szerző:

Párnát sem tudnak adni a koronavírusos betegeknek a kiskunhalasi kórházban – ezt állítja egy ott fekvő beteg az RTL Klub Híradójának. A férfi felvételeket is küldött a pókhálós, lerobbant, omló vakolatú kórteremről, a szobákban pedig nincs melegvíz.

Eközben a városban üresen áll az a teljesen új, és minden géppel felszerelt konténerkórház, amit direkt a koronavírusos betegek gyógyítására építettek a tavasszal, és még Orbán Viktor is megtekintette. Az RTL klubnak nyilatkozó férfi szerint a "rendes" kórházba is mehetne a miniszterelnök, aki szerinte elsírná magát.

A férfi azt is elmondta, sajnálja az ott dolgozókat, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, de kevesen vannak.

A kórház egyébként az válaszolta a csatornának, hogy az épületet tavaly kifestették, de nemrég csőtörés volt, pókokat pedig nem láttak a reggeli viziten.

 

18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.