Kolbászos tepertőkrémmel kápráztatja el a csepeli választókat Németh Szilárd

2018. február 12., 14:09

Szerző:

A kampány előtt plusz 32 millióval megtámogatott Csepeli Hírmondóban nem jelenhetnek meg politikai hirdetések – hiszen a kiadó nem küldte meg a hirdetési árjegyzékét az Állami Számvevőszéknek.

A politikára vagy politikusokra éhes olvasóközönségnek azonban nem kell csüggednie. Borbély Lénárd fideszes polgármester a lap idei első számában azt mondta, a lap sűrűbben (hetente) fog megjelenni, hogy elég információ jusson el az olvasókhoz a pártokról, jelöltekről és elképzeléseikről. Ennek megfelelően az országgyűlési választásokig megjelenő lapszámokban kiemelt szerepet fog kapni a csepeli és országos politika, a jelöltek és pártok bemutatása és elképzelése – írj az Ittlakunk.

E szép koncepció jegyében új rovat is indult az újságban, amelyben egy egészen véletlenszerű választás eredményeképpen a kerület fideszes országgyűlési képviselője-jelöltje, a magyar gasztronómia és poétika kiváló barátja és népszerűsítője,

Németh Szilárd kedvenc receptjeit olvashatják a csepeliek.

A kolbászos tepertőkrémet már meg is osztották az érdeklődőkkel:

Fotó: Csepeli Hírmondó/Ittlakunk

A testület decemberben arról is döntött, hogy 2018-tól újjáélesztik az évek óta nem működő helyi tévét, bár az nem derült ki, ez mennyibe kerül majd.

Németh Szilárd gasztrokalandjai beleférnek abba a nézetbe, amely szerint nincs kedvesebb és megindítóbb dolog kampány idején, mint amikor meglett férfiak főzőcskéznek a konyhában. Így gondolhatta talán ezt Gyurcsány Ferenc is, aki a Facebookon örvendezteti meg szurkolóit jobbnál-jobb receptjeivel.