A Fradi-himnusz alatt helyezték végső nyugalomra az ablakból kizuhant 17 éves focistát

2020. június 11., 09:37

Szerző:

Több százan vettek végső búcsút attól a fiatal érdi focistától, aki még május első felében zuhant ki egy fővárosi lakás második emeletéről. A 17 éves N. Richárdot számos csapattárs, barát és családtag búcsúztatta, számol be a Bors. Mivel a fiú hatalmas Fradi-rajongó volt, végső nyugalomba helyezése során a Fradi-himnusz szólt és vele temettek egy Fradi-cipőt is.

Mint a 168 Óra is beszámolt róla, a budapesti Fő utca egyik lakásának ablakából esett ki a fiú. Életveszélyes állapotban került kórházba, de már nem tudtak rajta segíteni. A rendőrség hamarosan elkapott egy 24 éves drogdílert, aki többféle drogot, LSD-t, füvet és speedet is eladott a fiú társaságának a buli előtt.

 

 

 

Az Érdi VSE fiatal focistáját a város temetőjében helyezték örök nyugalomra. Urnáját egy virágokból készített zöld-fehér labda ékesítette. A család mindenkitől azt kérte: a koronavírusra tekintettel mindenki egy szál virággal érkezzen, és rója le a kegyeletét, valamint mellőzzék a személyes részvétnyilvánítást a családtagokkal.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.