Kisétált a lopott cipőben, aztán 1200 forintot rabolt négy gyerektől egy vécében a mohorai briganti

2018. november 12., 08:39

Szerző:

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság rablás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy mohorai lakos ellen.

A férfi szombaton délután Balassagyarmaton, az egyik áruházban, egy cipőről az áruvédelmi eszközt eltávolította, majd a lábbelit felvette, és a boltból fizetés nélkül távozott.

R. Attila ezt követően az áruház mellékhelyiségébe ment, ahol készpénz átadására szólította fel az ott tartózkodó négy fiatalkorú fiút.

Itt:

Fotó: police.hu

A sértettek a fenyegetés hatására 800 forintot adtak át a férfinak, aki még több pénzt követelt tőlük, és veréssel fenyegette meg őket. Ezek után a fiúk félelmükben, még további 400 forintot nyújtottak át a gyanúsítottnak, aki a helyszínről távozott.

R. Attilát a rendőrök fél órán belül elfogták és a rendőrkapitányságra előállították – írta a police.hu.

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.