Kisbéren úgy vezényelték Orbán köré biodíszletnek az ovisokat, mintha ez lenne mindenki életének az értelme

2018. március 21., 15:16

Szerző:

Hosszú, eseményekben és pláne meglepésekben gazdag kampánykörúton jár Orbán Viktor. Tegnapelőtt a szerencsi csoki-mintaboltban ugyan nem sikerült kisírnia egy második doboz ingyen-bonbont, ma azonban jó napja van a miniszterelnöknek, aki ezúttal a kisbéri óvodába tört be egészen spontánul népes kíséretével és Czunyiné Bertalan Judit jelölt meghitt társaságában.

Az esetről videó is készült, amelynek tetőpontján Orbán felszólítja a gyerekeket, hogy álljanak vele össze egy képpé. Hozzáteszi ugyan, hogy csak az jöjjön, aki akar, az egyik óvónő azonban a Magyar Királyi Honvéd Hadapródiskola  leghatékonyabb nevelőtisztjeinek modorában teszi egyértelművé a kicsinyeknek, hogy ez itt nem kívánságműsor.

– Gyerekek, gyertek ide fényképezkedni! Gyertek hamar! – vezényel tapsolva.

Íme a teljes videó, amely a szellemes, és óvodai kontextusban különösen találó „Lyukasóra" címmel került fel a miniszterelnök Facebook-oldalára:

  

 

 

 

 

 

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.