Kirúgták a rendőr ezredest, aki olcsó pornó hangulatú videót forgatott a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

2018. október 15., 18:16

Szerző:

Hétfő délelőtt az Átlátszó nyomán mi is megírtuk, hogy Angyal Miklós rendőr ezredes, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának (NKE RTK) egyik tanára, a Krimináltaktikai és Metodikai Tanszék megbízott tanszékvezetője videót forgatott a hallgatóival, amelyben diáklányok azt játsszák el álarcban és szexi ruhákban, hogy az egyik záróvizsga tételsorát szeretnék kiszedni az egyik oktatóból. A videóban a leggyakrabban használt szavak a kuki, a punci, valamint a nagy- és a kisajak. Az NKE állítólag a nyáron már kivizsgálta az ügyet, és figyelmeztetésben részesítette Angyal Miklóst, a 24.hu azonban most azt írja, hogy újra átnézték a vizsgálati eredményt, amelynek fényében hétfőn kezdeményezték az országos rendőrfőkapitánynál, hogy szüntesse meg Angyal Miklós megbízását. ez azt jelenti, hogy a rendőr ezredest kirúgták, befejezi az oktatói tevékenységét az NKE-n.

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.