Igazgató-helyettest csináltak a tankerületi vezetőből, aki kikészítette a vasaladószkás tornatanárt

2020. szeptember 24., 09:06

Szerző:

Igazgató-helyettes lett Balázs József, aki tankerületi igazgatóként eltiltotta a tanítástól a vasalódeszkás videójával ismertté vált tornatanárt, Vezsenyi Lászlót – vette észre a Hódpress a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium és Általános Iskola weboldalán.

Vezsenyi a kijárási korlátozások idején egy vasalódeszkán tartott úszásórát, és ezt egy viccnek szánt videóban közzé is tette. Másnap reggel viszont rátelefonáltak, hogy a videót azonnal szedje le, mert a tankerület vezetője, Balázs József tajtékzik. A videót leszedte, ettől függetlenül a tankerület vezetője írásbeli figyelmeztetésben részesítette és elvette a csoportjait.

Az ügyben azonnali vizsgálatot indított az oktatási jogok biztosa is, az Emmi pedig túlkapásnak minősítette az ügyet. Balázs József június 15-én lemondott.

(A hvg.hu nyomán)

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.