Kikelt magából Mesterházy, keményen nekiment Karácsony Gergelynek

2018. november 12., 13:35

Szerző:

A Párbeszéd tisztújító taggyűlés után Szabó Tímea kijelentettem csak úgy tudják elképzelni a szövetségesi politikát az MSZP-vel, ha jövőre az önkormányzati választáson Karácsony Gergely lesz a zuglói polgármesterjelölt és ezt szövetségeseik helyi, regionális és országos szinten is támogatják.

Ezen a kijelentésen háborodott fel és fakadt ki Facebook-oldalán a szocialisták volt elnöke, Mesterházy Attila:

„Ez most ugye egy félreértés? Vagy FAKE NEWS?! Tegnap Karácsony Gergely az MSZP választmányi ülésén, 48 órával ezelőtt, semmilyen feltételről nem beszélt! Sőt, egyértelműnek, evidensnek, magától értetődőnek nevezte a közös listát...Megjegyzem én is így gondoltam. Ma pedig ultimátumot adtak nekünk... A zuglói polgármesteri székért cserébe van csak közös lista?! Miért nem beszél Karácsony Gergely őszintén velünk? Lenéz minket? ” – írta Mesterházy.

A politikus szerint felháborító, hogy Karácsony követeli leghangosabban az előválasztást Budapesten, kivéve, ha a saját polgármesteri székéről van szó, mert akkor azt szerinte neki, előre garantálniuk kell.

A teljes, felháborodott bejegyzést Mesterházy Facebook-oldalán lehet olvasni.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.