Orbán Viktor Balatonalmádiban elemzi az önkormányzati választást

2019. október 16., 09:06

Szerző:

Kihelyezett, kétnapos Fidesz–KDNP- frakcióülés kezdődik ma Balatonalmádiban. A kormánypártok országgyűlési frakciói ma este Orbán Viktor miniszterelnök politikai helyzetelemzését hallgatják meg, holnap a jelen lévő képviselők szekcióüléseken vesznek részt – értesült a Magyar Nemzet.

A parlamenti képviselők

értékelik az önkormányzati választás eredményét,

illetve áttekintik az őszi ülé­s­sszak törvényhozási munkáját.

A cikk nem tér ki rá, hogy az összejövetelt ezúttal pontosan hova szervezik. A kormánypártok legutóbb, február 13–15-én szintén Balatonalmádiban tartották a kihelyezett frakcióülésüket, az egybegyűltek akkor Mészáros Lőrinc szállodájában, a Hotel Bál Resortban bújtak össze.

A háromnapos rendezvényért akkor 14,1 millió forintot fizettek ki, ez személyenként és éjszakánként 53 ezer forint kiadást jelentett a kormánypártoknak.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.