Két luxusautókkal kereskedő vállalkozót nyelt el a föld, az egyik ügyben gyilkosság miatt nyomoznak

2019. május 23., 09:55

Szerző:

Ismerhette egymást az a két magyar vállalkozó, aki az utóbbi hetekben tűnt el - írja a Blikk. Az 50 éves Pintér Gyula és a 47 éves Antal Csaba is luxusautókkal kereskedett. A lap szerint nem kizárt, hogy egy közös üzlet állhat a két férfi eltűnése mögött, bár erre mindössze abból következtetnek, hogy Magyarországon alig néhány kereskedő foglalkozik a ritkaságnak számító, felső kategóriás luxusautókkal.

Pintér Gyula maglódi vállalkozó luxusautókat hozott be külföldről, majd itthon értékesítette azokat, éppen úgy, mint a budapesti Antal Csaba, akinek az autóbehozatal mellett több szerelőműhelye is volt. Előbbi május 10-én, utóbbi pedig négy nappal korábban tűnt el. Gyula gyömrői műhelyéből a maglódi otthonához hajtott a Hummerjével, azóta nem adott életjelet magáról, de a Bors úgy tudja, a kocsiját másnap éjszaka visszacsempészte valaki a ház udvarába. A férfi kutyáját pedig a szlovákiai Léván találták meg.

Csaba egyik barátját kérte meg, hogy fuvarozza el a IV. kerületi Erdősor utcába. Ott kiszállt, azóta pedig senki nem tud róla semmit. Gyula eltűnése kapcsán személyi szabadság megsértése, Csaba esetében azonban emberölés miatt indítottak eljárást.

Antal Csaba
Fotó: police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a 168 Óra kérdésére közölte: a folyamatban lévő nyomozás részleteiről nem adhatnak tájékoztatást, így arról sem, hogy a két eltűnt személy ismerte-e egymást, illetve van-e összefüggés a két eset között. 

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.