Két isteni csoda között megáldották Semjén Zsoltot a Budapest Sportarénában

2018. szeptember 25., 13:31

Szerző:

Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettese is tiszteletét tette azon a háromnapos augusztusi rendezvényen, amelyet a a Christ for All Nations nevű karizmatius keresztény mozgalom tartott több ezer ember előtt augusztusban a Papp László Budapest Sportarénában. Üdvözölte az előadókat, akik aztán

imádkoztak is érte, megáldva őt és a Orbán-kormányt is

– írja a 24.hu a CfaN közleményére hivatkozva. 

A karizmatikus keresztény mozgalom által rendezett prédikátorok evangelizáltak, gyógyítottak, és a magyar karizmatikus gyülekezetek szervezetek is nagy számban képviselték magukat. Hasonló gyülekezetre hajaz az Orbán-Gáspár-féle Felház is.

Egyébként a CfaN vezetői állítólag halottakat is támasztottak fel Jézus erejének hála, és isteni csodák kísérik útjukat.

A konferencia egyik emlékezetes pillanata az volt, amikor egy hatalmas magyar zászló fölött – amelyet 30 magyar lelkész tartott a széleinél a színpadon – imádkoztak közösen Magyarországért

– idézi a szervezetet a 24.hu. A portál augusztusban egyébként riportot közölt a Tűz 18 néven futó rendezvényről, de abban Semjén Zsoltról nem esik szó.