Késnek a nyugdíjak, a XV. kerület étkezési utalvánnyal segít átvészelni a hétvégét

2019. január 11., 15:14

Szerző:

Negyven napja volt utoljára nyugdíj, ez sokaknak nagyon súlyos gondot okoz, mégis volt, akit bicskanyitogató modorban oktatott ki az Államkincstár ügyintézője. 

Elsőként a XV. kerület a baloldali által támogatott független polgármestere érezte úgy, hogy tennie kellene valamit – írja a 24.hu.

Németh Angéla
Fotó: Facebook

„Németh Angéla úgy döntött, az önkormányzat étkezési utalvánnyal segít azoknak, akiknek a késedelmes átutalás, illetve kézbesítés már a hétvégén gondot okozhat. A XV. kerületi polgármesteri hivatal pénteken ezért meghosszabbította nyitva tartását, és 18 óráig várja az idős embereket, ha szükségük van az önkormányzat segítségére” – írta közleményében az önkormányzat.

 

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.