Többször nyakon szúrta a volt barátnőjét egy férfi a XI. kerületben

2020. január 5., 10:12

Szerző:

A rendőrség írja a honlapján, hogy 2020. január 3-án 19 óra 45 perc körül egy férfi, volt barátnője XI. kerületi Menyecske utcai lakásához ment. A nő a férfit a lakásba beengedte, de ezt követően szóváltásba keveredtek. A  lakásban tartózkodott egy lakatos is, aki a nő kérésére éppen a bejárati ajtó zárját cserélte le. A férfi a nőt ütni kezdte, ekkor azonban a szakember a nő védelmére kelt, de ennek ellenére a támadónak így is sikerült a nőt egy késsel többször megszúrnia, majd elmenekült.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói a 38 éves budapesti M. Andrást fél órán belül Budapesten, az V. kerületi Akadémia utca egyik lakásában elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói M. Andrást emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.