Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Orbán Viktor elutazik a Kereszténydemokrata Internacionáléra, nem lesz ott a horvát-magyar meccsen

2019. október 9. 17:18 - szerző: MTI

A Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) rendezvényére Rómába utazik Orbán Viktor csütörtökön, –tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szerdán. Orbán onnan pénteken Párizsba repül tovább, ahol Emmanuel Macron francia köztársasági elnökkel tárgyal. 

A CDI  – amelynek egyik alelnöki tisztségét Orbán Viktor tölti be – az olasz fővárosban tartja soron következő vezetőségi ülését.

Mivel csütörtökön játssza újabb Európa-bajnoki selejtezőjét a magyar válogatott Horvátországban,a vb-ezüstérmes elleni meccsünket biztosan nem fogja a helyszínen megnézni Orbán Viktor – jegyezte meg a 24.hu. Ami azt illeti, a miniszterelnök várhatóan a vasárnapi Magyarország-Azerbajdzsán meccset sem tudja a helyszínen megtekinteni. Egyrészt, hogy aznap tartják az önkormányzati választást, másrészt pedig, mivel zárt kapus lesz a meccs, csak gyerekek ülhetnek fel a lelátóra – jegyezte meg a hír kapcsán a 24.hu.