Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Áruba bocsátotta 13 éves lányát a kecskeméti apa, az anya tudott a szolgáltatásról, mégsem tett semmit ellene

2020. április 9. 12:50 - szerző: 168 Óra

Tagadja a bűnösségét az férfi, akit 11 év börtönre ítélt a Kecskeméti Törvényszék elsőfokon azért, mert rendszeresen áruba bocsátotta a saját kislányát az ismerősének – tudta meg a 24.hu. A szexuális szolgáltatásra átadott kislány az anyukájától próbált meg segítséget kérni, de hiába. Értesüléseink szerint a nő részben elismerte a felelősségét a büntetőeljárás során.

A 40 éves férfi több mint fél éven keresztül biztosította az ismerősének azt, hogy hétvégenként egy-másfél órára elvigye magához a 13 éves lányát, s ott szexuális cselekményekre kényszerítse.

Ismerőse 5-15 ezer forintot fizetett ezért az apának.

Amikor tiltakozni próbált a gyerek, akkor megverte az apja. Az anya tudott a történtekről, és amikor a lánya segítséget kért tőle, akkor azt mondta neki, hogy ez az utolsó eset, hogy el kell mennie. A nőt 3 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélték bűnsegédként elkövetett emberkereskedelem miatt. A szolgáltatás igénybe vevő férfit 11 év börtönre ítélték jogerősen szexuális erőszak miatt.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség súlyosításért fellebbezett az ügyben, és ezt a másodfokon eljáró Szegedi Fellebbviteli Főügyészség is fenntartotta. Mivel az apa csak enyhítésért és nem felmentésért fellebbezett, ez azt jelenti, hogy az új büntetőeljárási törvény értelmében a  férfi kitartó tagadása ellenére sem vitathatja már a tényállást a másodfokú eljárás során.