Meztelen képet posztolt magáról a volt KDNP-s aktivista

Rólam. Pár négyzetcentiméternyi bőr, hús és csont vagyok én is, aki egy gázkamrában megölhető - fogalmazott Facebook-bejegyzésében Lukácsi Katalin.

2021. január 27., 14:11

Szerző:

 

A holokauszt az ember tragédiája és az emberről szól – írta a Facebookon a volt KDNP-s aktivista, majd hozzátette:

 

„Dolgozhatok azonban azért, hogy se engem, se mást soha ne akarjanak többé megölni. Hogy soha többé ne legyen csak csont és hús az ember, hanem hús-vér szentség. Istengyilkosság és szentélyrombolás valójában minden kioltott élet. Ezt kell megtanulnunk.” 

 

Lukácsi Katalin 2017-ben lépett ki a KDNP-ből, mert nem tetszett neki, hogy a kormánypártok kritizálták Ferenc pápát. Az ő nevéhez fűződik az IKSZ Holokauszt Emlékév programsorozata is.

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.