Kásler Miklós elment miniszterkedni, végre elfogadhatta az ajándék tévéket az Országos Onkológiai Intézet

2018. július 18. 08:51 - szerző: 168 Óra

Eddig akadályokba ütközött Ellenbacher Attila, a jótékonykodó tévészerelő az Országos Onkológiai Intézetnél, most viszont sikerült adománytévéket adnia a kórháznak. Az előző főigazgató, a miniszterré avanzsáló Kásler Miklós ugyanis még érintésvédelmi és műszaki garanciát kért a tévészerelőtől – anélkül nem volt hajlandó elfogadni a készülékeket –  a mostani kórházigazgató, Polgár Csaba viszont boldogan megelégedett az ajándéktévékkel papírok nélkül is – írja az Index.

Ellenbacher Attila egyedülálló akciója abból áll,  hogy mások számára feleslegessé vált tévéket javít meg, aztán pusztán jótékonyságból kórházaknak, illetve más egészségügyi és szociális intézményeknek, gyermekotthonoknak adományozza a készülékeket. A tévészerelő nem kér cserébe senkitől semmit, ő örül, hogy új életre kelti a kidobásra ítélt tévéket a betegek, gondozottak pedig boldogok.

Ellenbacher Attila
Fotó: Youtube

A filantróp szerelő kedden négy, 81 cm-es, nagyjából 10 éves LCD-tévét adott át az Onkológiai Intézetnek, és reméli, hogy a továbbiakban is tud majd adományozni nekik tévéket. Ehhez persze az is kell, hogy az erre a célra létrehozott Ne Dobd Ki Alapítványnak legyen elég forrása a folytatáshoz, hiszen az adományozáshoz nemcsak feleslegessé vált készülék kell, hanem az anyagokat, alkatrészeket, távirányítókat is be kell szerezni, illetve az ország legtávolabbi településire is el kell szállítani a tévéket.