Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Vajna Tímea fánkjait osztogatta a gyerekeknek a Károlyi kertben Tutu bohóc fellépése után a fideszes alpolgármester

2019. szeptember 22. 13:30 - szerző: 168 Óra

Az évente megrendezett Belvárosi Családi pikniken, a Károlyi-kertben idén az V. ötödik kerület fideszes  alpolgármestere, Jeneiné Rubovszky Csilla is felbukkant, hogy fánkot osztogasson az ott összegyűlt gyerekeknek – írja a Mérce.

A meglepetést Tutu bohóc műsora közben jelentették be a közönségnek a szervezők.

Fotó: Facebook/Keszler Viki

Mint kiderült, az alpolgármester – aki egyúttal az  V. kerület szóban forgó részének fideszes országgyűlési képviselője is – a Mr. Funk csemegéivel érkezett. Ez az a cég, amelynek egyik üzletét anyagi nehézségek miatt nemrég kénytelen volt bezárni Vajna Tímea.

Mellesleg: az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala már áprilisban kiadott egy közleményt, amelyben felhívta figyelmet: egyetlen gyermek sem lehet pártpolitikai tevékenységnek háttere, díszlete, népszerűségnövelő tényezője, a gyermekek pártpolitikai célú szerepeltetését, illetve felhasználását nem igazolja és nem is igazolhatja az önkéntesség, a beleegyezés.