Kamaszlányoktól próbált meztelen képeket kicsalni egy népszerű magyar vlogger

2018. november 12., 15:39

Szerző:

Tizenéves lányoktól próbált meg kicsalni bikinis vagy meztelen képeket egy népszerű magyar vlogger - írja a 444.

A hosszú cikkben a portál részletesen beszámol arról, hogy már egy évvel ezelőtt felmerült, az említett férfi nem megfelelően viselkedik, valaki fel is töltött YouTube-ra egy chatbeszélgetést, amin a vlogger egy 14 éves lányt arra próbál rábeszélni, küldjön neki képeket.

A férfi most kénytelen volt reagálni, miután egy újabb videó hatására újra előkerült a téma. Ám ahelyett, hogy tisztázta volna a helyzetet, romló egészségi állapotáról, cserbenhagyásokról beszél és fenyegetőzik, hogy ha még egyszer valaki privát beszélgetéseit nyilvánosságra hozza, megteszi a jogi lépéseket. Az esetet nem tagadja, de arról magyaráz, hogy részeg volt.

A 444 birtokába jutott információk szerint legalább tíz másik, egy kivétellel az esetek idején 14 év körüli lánnyal folytatott hasonló beszélgetést. Történeteik egymástól függetlenek, akik átélték mindezt, nem ismerik sem egymást, sem egymás beszámolóit. - Ő egy youtuber, ő biztos nem akar rosszat, nem? Pár üzenetet írásban váltottunk, majd áttért a hangüzenetekre, kért, hogy mutassam meg a fenekem, kérdezgette, mennyire vagyok huncut, és bár nem állítottam, hogy az vagyok, huncutnak nevezett - mesélte az egyik érintett a 444-nek.

Úgy tudni, az említett vlogger egy lánynak azt is felajánlotta, elveszi a szüzességét.

 

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias időjárás április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.