Kálmán Olgát kirúgták a Hír TV-től

2018. augusztus 1., 12:00

Szerző:

Még el sem kezdődött a Hír TV ma délelőtt tizenegyre meghirdetett állománygyűlése, amelyen a csatorna új, kormányközeli vezetése mutatkozott be, de a Magyar Hang a forrásaira hivatkozva azt írta, hogy Kálmán Olgának, az Egyenesen műsorvezetőjének már fel is mondtak. Azt, hogy Kálmán Olgának távoznia kell, már hétfő óta rebesgetik. Ma este Hódmezővásárhely független polgármestere, Márki-Zay Péter lett volna a vendége az Egyenesenben, de a Hír TV adásában dél körül megjelent, hogy mától a műsort nem lehet látni a Hír TV képernyőjén

Fotó: Biró Marianna

Az állománygyűlés után a műsorvezető adott egy rövid nyilatkozatot az épület előtt összegyűlt újságíróknak. azt ismételgette, hogy aláírt, a felmondási idejét tölti, a kérdésre pedig, hogy mihez kezd, úgy válaszolt, arra készül, hogy rövidesen újra találkozzon a  nézőkkel.

A helyzetről két cikkben is írtunk, folyamatosan frissülő tudósításunkat ide, korábbi cikkünket ide kattintva olvashatják el. 

18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.