Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Gipszkartonozóként keresi a kenyerét szabadulása után a hírhedt bankrabló, Kaiser Ede

2020. június 29. 11:08 - szerző: 168 Óra - forrás: Bors

Munkába állt Kaiser Ede. A börtönből 18 év után szabadult egykori bankrabló saját bevallása szerint szeretne normális életet élni – írja a Bors.

„A barátaim építlezési vállalkozásában dolgozom, többek között gipszkartonozással foglalkozunk – árulta el a lapnak  Kaiser, aki hisz benne, hogy van esélye a visszailleszkedésre. Szeretné a hamarosan szabaduló rabokat biztatni, hogy próbálják meg,  a becsületes állampolgárokat pedig arra ösztönözni, hogy

legalább egy esélyt adjanak az egykori nehézfiúknak.

Kaiser szerencsésnek mondja ma­gát, hálás azoknak, akik bizalmat szavaztak, és nem szeretne nekik csalódást okozni, a hozzá rosszindulattal vi­szo­nyulóknak pedig meg­erősítést ajándékozni.

Tisztában van vele, hogy egy könyv szépen hozna a konyhára, ám egyelőre nem jutott el addig, hogy leüljön a számítógép elé, és leírja élettörténetét.

„Még nem gondolkodtam azon, hogy pontosan milyen témáról kellene írnom, de lehet, hogy a jövőben megteszem" – mondta az egykori bankrabló, aki még éppen csak ismerkedik a szabad élettel, hiszen amíg ő raboskodott, nagyot változott a világ. Barátkoznia kell a kenyér és a tej mai árával, illetve meg kell tanulnia például a kö­zösségi média használatát is.