Megint bedrogozva vezetett az a nő, aki három éve bekokainozva halálra gázolt egy idős férfit, majd elment műszempillát csináltatni

2019. november 5. 13:47 - szerző: 168 Óra

Idén szeptemberben újra kábítószer hatása alatt vezetett az a nő, aki 2016-ban gázolt halálra egy 85 éves férfit Zuglóban, segítségnyújtás nélkül elhajtott, majd elment műszempillát csináltatni magának egy kozmetikai szalonba - írja a 24.hu.

A baleset után a rendőrök a szépségszalon előtt találták meg a nő összetört Audiját. Később kiderült, hogy a 27 éves T. Klára Petra kokainozott és minden bizonnyal ezért nem vette észre, hogy elütött egy embert. A nőt első fokon 5 év 6 hónap végrehajtandó börtönbüntetésre ítélte a bíróság, 6 évre eltiltotta a közügyektől, valamint véglegesen eltiltotta a vezetéstől. Az ügy másodfokon októberben folytatódott volna a Fővárosi Törvényszéken, de a tárgyalást váratlanul elnapolták.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

– Az elsőfokú bíróság a vádlottal szemben bűnügyi felügyeletet rendelt el, azzal, hogy a vádlott Budapest közigazgatási területét nem hagyhatja el. Mivel a vádlottal szemben szeptemberben rendőri intézkedés történt, a Fővárosi Főügyészség indítványozta a bűnügyi felügyelet szabályainak szigorítását – mondta a 24.hu-nak Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes-szóvivője.

A Fővárosi Törvényszék az ügyészség indítványa alapján elrendelte, hogy a nő az otthonát csak külön engedéllyel hagyhatja el, de a döntés még nem jogerős.