Juhász Péter: Kósa Lajos azonnal számoljon el!

2018. március 14. 11:58 - szerző: H.Sz.

A Fidesz-székház előtt tartott sajtótájékoztatót Juhász Péter, az Együtt elnöke, azt sürgetve, Kósa Lajos számoljon el a nevére írt pénzzel. - Kósa Lajos először azt mondta, egy ismeretlen kereste meg, mára kiderült, hogy az ismeretlen nem ismeretlen, hanem jó ismerős. És az is kiderült, hogy Kósa Lajos kereste meg a családot, nem fordítva - mondta Juhász, aki összegezte azokat az információkat, amik az ügyről eddig a sajtóban megjelentek. – Ilyen mértékű pénzmozgásról Magyarországon a rendszerváltás óta nem tudunk – tette hozzá.

Juhász Péter hosszasan beszélt a mai legfrissebb hírről, miszerint 800 millió forint Kósa Lajos édesanyjánál kötött ki. A politikus szerint ezek után kérdés az is, hogy Kósa Lajos milyen más szélhámosokkal tart kapcsolatot.

Juhász Pétert az ellene, személyi szabadság megsértése miatt indult nyomozásról is kérdezte a közmédia és az Echo tévé munkatársa, de a politikus erre azt válaszolta, vele nem beszélt a rendőrség. Továbbra is hazugságáradatnak nevezi az ellene szóló családon belüli erőszakról szóló híreket, aminek szerinte három gyermeke az áldozata.