Végrehajtást indítottak Habony Árpád ellen

2019. szeptember 4., 09:50

Szerző:

Elrendelte a bíróság a végrehajtási eljárás megindítását Habony Árpád ellen, aki nem volt hajlandó kifizetni a Jobbiknak a jogerősen megítélt perköltséget – jelentette be a párt szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményében.

A rejtélyes miniszterelnöki tanácsadó, Ibiza éjszakáinak hőse még 2017-ben perelte be a Jobbikot, mert a Ti dolgoztok, Ők Lopnak feliratú plakátok egyik változatán őt is szerepeltették. Azt sérelmezte, hogy ő nem közszereplő, de azóta a Kúria is megállapította, hogy Orbán Viktor tanácsadója közszereplőnek számít.

„Vajon Orbán Viktor milliárdos munkanélküli jobbkezét kirakják-e a Palazzo Dorottya nevű palotában bérelt luxuslakásából, vagy az éves ibizai VIP klubtagságát, a Gucci-táskagyűjteményét, esetleg az exkluzív magánrepülőgépezésre szóló bérletét fogják-e elvenni?”

– tette fel a költői kérdést a Jobbik.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.