Nagy a baj, a Csillagvirág Klinikára is betört a koronavírus

2020. június 12., 12:10

Szerző:

A TV2 úgy érezte, jelen helyzetben nem engedheti meg magának, hogy a Jóban Rosszban című kórházi sorozatából kihagyja a járványt.

Ennek megfelelően a sorozat szerint

a Csillagvirág Klinikán is megjelent a koronavírus.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója tudatta: egyértelmű volt, hogy Magyarország egyetlen kórházsorozatának reflektálnia kell a korona vírus megjelenésére – írja a 24.hu.

A Csilagvirág Klinika kimondottan mozgalmas hely. Mielőtt a vírus megjelent volna, januárban például egy ló sétálgatott a kórház folyosóin: 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.