Járóka Lívia szeretne az EP alelnöke lenni, de azt elfelejtette megemlíteni a kampánylevelében, hogy magyar és a Fidesz tagja

2019. július 3., 08:06

Szerző:

Deautsch Tamás kedd este írta a Twitteren, hogy az Európai Néppárt Járóka Líviát jelöli az Európai Parlament egyik alelnöki posztjára. Ez nem az első alaklom, 2017-ben is elnyerte a tisztséget, csakhogy – hívja fel a figyelmet Facebook-posztjában Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő – a kampányleveléből a fideszes politikus valamiért kihagyta, hogy magyar és azt is, hogy a Fidesz tagja. Ezt egyébként nem írta bele az EP-képviselőknek elküldött 2017-es kampánylevelébe sem. „Tényleg ennyire ciki fideszesnek lenni?” – kajánkodik ezen Ujhelyi István.

Járóka Líviával nemrég interjút készítettünk, amelyet ide kattintva olvashatnak el.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.